Balkondan düşen köpeğini havada yakaladı, o anlar kameraya yansıdı

İstanbul'da evden çıkan kadın, apartmanının önündeyken balkona çıkan yavru köpeğini yere düşmek üzereyken son anda havada yakaladı. Yaşanan o anlar güvenlik kamerası tarafından kaydedildi.

İstanbul'un Büyükçekmece ilçesi Ekinoba Mahallesi'nde bir sitede, veterinerden gelen kedisini teslim almak için aşağıya inen Betül Şen'in Pekinez cinsi Lia adlı yavru köpeği cama çıktı.

Komşusunun uyarısı ile camda köpeğini gören Betül Şen, kısa süreli paniğin ardından birinci kat camından aşağıya düşen köpeğini havada yakaladı.

Refleksle köpeği havada yakalayan Betül Şen, hayvanın sakatlanmasını önledi.

Yaşanan o anlar sitenin güvenlik kamerasına yansıdı.

balkondan-dusen-kopegini-havada-yakaladi-2.jpg

"KEDİ OLSAYDI KENDİNİ KURTARIRDI AMA KÖPEK..."

O anları anlatan Betül Şen, "Camları kapamayı unutmuştum. O benim hatamdır. Aşağı indikten sonra köşeyi döneceğim sırada komşum seslendi, 'Betül Hanım, köpeğiniz camın kenarına çıkmış’ dedi.

Arkamı döndüğümde köpeğin, balkonun köşesine kadar geldiğini gördüm. Ne yapacağımı şaşırdım ve çok heyecanlandım. Köpeğin ayağının kaydığını gördüm ve bir adım atarak havada kaptım.

Düşseydi kesinlikle zarar görürdü. Kedi olsaydı bir şekilde kurtulurdu ama köpeğin bir yerine zarar gelirdi" dedi.

balkondan-dusen-kopegini-havada-yakaladi-3.jpg

balkondan-dusen-kopegini-havada-yakaladi-4.jpg

balkondan-dusen-kopegini-havada-yakaladi-1.jpg
Betül Şen

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN