Bankta oturan kişi para vermedi diye boynundan yaraladılar

Bankta oturan kişi para vermedi diye boynundan yaraladılar

İzmir'de bankta oturan Ahmet Aldemir'den para isteyen iki kişi, Aldemir'İn para vermemesi üzerine cam parçasıyla saldırdı. Cam parçasıyla boynunda yaralanan şahıs hastaneye kaldırıldı.

İzmir Konak'ta dün saat 22.30 sıralarında Kültürpark Fuar içerisindeki bir bankta oturan 66 yaşındaki Ahmet Aldemir'in yanına 2 kişi geldi. İddiaya göre 52 yaşındaki G.B. ve 44 yaşındaki E.C. Ahmet Aldemir'den para istedi. Bunun üzerine Ahmet Aldemir ile 2 arasında sözlü tartışma başladı. Bu sırada E.C. bir cam parçasıyla Ahmet Aldemir'e saldırdı. Aldemir E.C.'ye karşı koymaya çalışırken boynundan yaralandı.

Kanlar içinde yere yığılan Aldemir'in çığlıklarını duyan vatandaşlar durumu ekiplere bildirdi. Şüpheliler ise olay yerinden kaçtı. İhbar üzerine gelen sağlık ekipleri, ağır yaralanan Ahmet Aldemir'i Sağlık Bilimleri Üniversitesi Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırdı. Tedaviye alınan Aldemir'in hayati tehlikesinin olduğu öğrenilirken, polis ekipleri olay sonrası kaçan

E.C. ve G.B.'yi yakalayarak gözaltına aldı. Soruşturma sürüyor

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN