Başkan Çerçioğlu’nun halkla bütünleşen projesi: Mimar Sinan Parkı

Başkan Çerçioğlu’nun halkla bütünleşen projesi: Mimar Sinan Parkı

Aydın Büyükşehir Belediyesi'nin kente kazandırdığı, 31 bin metrekarelik alan üzerinde yükselen Mimar Sinan Parkı, kısa sürede Aydınlıların en sevdiği buluşma noktalarından biri haline geldi. Yaz akşamlarının vazgeçilmezi olan park, her gün 5 binden fazla Aydınlı tarafından ziyaret ediliyor.



Geniş yürüyüş yolları, yeşil alanları, çocuk oyun grupları ve oturma alanlarıyla her yaştan vatandaşa hitap eden Mimar Sinan Parkı, Aydınlıların birlikte vakit geçirdiği, sohbet ettiği ve serin yaz akşamlarında nefes aldığı bir yaşam alanı oldu.

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, parkla ilgili yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:

"Bu güzel parkı, Aydınlıların nefes alabileceği, komşularıyla bir araya gelip keyifli vakit geçirebileceği bir alan olarak tasarladık. Gördüğümüz ilgi ve memnuniyet bizi çok mutlu ediyor. Halkımızın mutluluğu, bizim en büyük motivasyonumuzdur.”

Park, özellikle yaz aylarında serinliği ve ferahlığıyla öne çıkarken, çocukların cıvıltıları ve vatandaşların neşeli sohbetleriyle Aydın'ın sosyal hayatına renk katıyor.

YORUMLAR
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN