Bilanço gün ağarınca ortaya çıktı! İşte Tokat'taki depremin geride bıraktıkları...

Bilanço gün ağarınca ortaya çıktı! İşte Tokat'taki depremin geride bıraktıkları...

Tokat'ın Sulusaray ilçesinde meydana gelen 5,6 büyüklüğündeki depremin yıkıcı etkileri gün ağarınca ortaya çıktı. Depremin merkez üssü Dron ile havadan görüntülendi ve ortaya çıkan manzara dehşete düşürdü. Görsellerde, binaların yıkıldığı, cami minarelerinin yerle bir olduğu ve yolların kayalarla kapanarak iş makineleriyle açıldığı görülüyor.

Tokat’taki depremlerin bilançosu gün ağarınca ortaya çıktı. Dron ile havadan görüntülenen merkez üssünde, hasarın boyutu gözler önüne serildi.

yeni-proje-2-001.jpg

Dron’un çektiği görüntülerde, depremin vurduğu bölgelerde binaların yıkıldığı, cami minarelerinin düştüğü, kayalarla kapanan yolların iş makineleri ile açıldığı görüldü.

yeni-proje-1.jpg

Ekipler, hasar tespit çalışmalarına hızla devam ediyor ve zarar gören bölgelere yardım ulaştırılması için koordinasyon sağlanıyor.

yeni-proje.jpg

Depremin etkisiyle oluşan hasarın tam boyutu ve zarar görenlerin durumuyla ilgili detaylı bilgilendirme yetkililer tarafından gün içerisinde yapması bekleniyor.

yeni-proje-4-001.jpg

Depremin vurduğu bölgelerden biri olan Tekke Mahallesi'nde yaşayan Recep Göktepez, depremin şiddetini şu sözlerle anlattı: "Bir anda deprem oldu. Evin önünde oturuyordum, kalkamadım. Sabaha kadar arabada bekledik. Ahır duvarı komple uçtu. Evde de çatlaklar olduğu için içeri giremiyorum."

yeni-proje-003.jpg

yeni-proje-6-001.jpg

yeni-proje-5-001.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN