Bir süredir pansiyonda kalıyordu: Ölü bulundu

Bir süredir pansiyonda kalıyordu: Ölü bulundu

Antalya'da bir süredir pansiyonda kalan 63 yaşındaki Sefa Bahri Bayrakçeken'in cansız bedeni çalışanlar tarafından bulundu.

Antalya'da saat 15.00 sırasında Muratpaşa ilçesinde bulunan pansiyonda 63 yaşındaki Sefa Bahri Bayrakçeken ölü bulundu. Edinilen bilgiye göre; Sefa Bahri Bayrakçeken bir buçuk yıldır pansiyonda kalıyor ve yeğeninin gönderdiği parayla geçimini sağlıyordu. Yaşlı adamdan bir süre haber alamayan görevliler odaya girince Sefa Bahri Bayrakçeken'in yerde hareketsiz yattığını gördi.

Durumu hemen 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildiren görevlilerin ihbarı üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Pansiyona gelen sağlık ekipleri Bayrakçeken’in hayatını kaybettiğini belirledi. Savcılık ve polis ekiplerinin incelemelerinin ardından Bayrakçeken’in cenazesi Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

Olayla ilgili inceleme devam ediyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN