Bunu da gördük! Demir korkuluklara tırmanarak balkondan köpek çaldı

İzmir Karşıyaka Aksoy Mahallesinde apartmanın birinci katında hırsızlık olayı yaşandı. Kimliği belirsiz bir kişi korkuluklara tırmanarak balkondaki köpeği alarak bölgeden hızla uzaklaştı. Hırsızlık olayı güvenlik kameralarına yansıdı.

İzmir’in Karşıyaka ilçesinde bir kişi, tırmandığı balkonda bulunan köpeği alarak kayıplara karıştı. O anlar güvenlik kamerası tarafından görüntülenirken, köpeği çalan kişiyi yakalama çalışmaları sürüyor.

Olay dün ilçeye bağlı Aksoy Mahallesi’ndeki bir apartmanın birinci katında yaşandı. Balkonda bulunan yavru köpeği gören kimliği belirsiz bir kişi, korkuluklara tırmanarak balkona çıktı. Daha sonra balkonda bulunan köpeği tasmasından tutarak alan şüpheli, bölgeden hızla uzaklaşarak kayıplara karıştı.

Köpeğini balkonda bulamayan ev sahibi ise daha sonra güvenlik kameralarını inceleyerek köpeğinin çalındığını fark ederek durumu polise bildirdi. Kamera kayıtlarını inceleyen polis ekipleri, şüphelinin yakalanması için çalışma başlattı.

Öte yandan meydana gelen olay apartmanda bulunan güvenlik kamerası tarafından görüntülendi. Görüntüde bir kişinin korkuluklara tutunarak balkona çıktığı, daha sonrasında şse köpeğin tasmasından tutup alarak gittiği anlar yer aldı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN