Çanakkale Çan'daki orman yangını kontrol altında

Çanakkale Çan'daki orman yangını kontrol altında

Çanakkale'nin Çan ilçesine bağlı Koyunyeri Göleti mevkisinde bulunan ormanlık alanda yangın çıktı. Olay yerine sevk edilen ekipler 2 helikopter, Edremit'ten 2 uçak ile yangına müdahaleye başladı. Yangın, ekiplerin havadan ve karadan yoğun müdahalesiyle büyümeden kontrol altına alındı. 2 hektarlık alan zarar gördü. Bölgede soğutma çalışmaları devam ediyor.

Çan ilçesine bağlı Koyunyeri göleti mevkiinde saat 14.24 sıralarında ormanlık alanda yangın çıktı. İhbar üzerine bölge ekipler sevk edildi. Çanakkale Orman Bölge Müdürlüğüne bağlı 2 helikopter, 2 uçak, 7 arazöz ve 72 personelle orman yangınını kontrol altına almak için havadan ve karadan müdahaleye başladı.

can-2.jpg

Yaklaşık 3 saat içinde yoğun bir müdahale sonrası ormanlık alandaki yangın kontrol altına alındı. Yangında 2 hektarlık alan zarar gördü.

Bölgede soğutma çalışmaları devam ediyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN