Çanakkale'de çöplük yangını: Dumanlar Bozcaada'dan görülüyor

Çanakkale'de çöplük yangını: Dumanlar Bozcaada'dan görülüyor

Çanakkale Ezine'de çıkan çöplük yangınına çok sayıda ekip müdahale ediyor. Olay yerinden yükselen dumanlar Bozcaada'dan da görülüyor.

Çanakkale Ezine'de saat 13.05 sıralarında ilçe çöplüğünde henüz bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. Yangının ormanlık alana sıçrama ihtimali ise endişe yarattı. Olay yerine çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi. Orman Bölge Müdürlüğü ekipleri ile Ayvacık, Bayramiç, Çanakkale, Çan Orman İşletme Müdürlüklerinden yangın ekipleri ile Çanakkale, Keşan, Edremit’ten sevk edilen helikopterler ve Ezine Belediyesi ile Geyikli Belediyesi itfaiye ekipleri alevlere müdahale ediyor.

ÇOK SAYIDA EKİP MÜDAHALE EDİYOR

Çöplük yangınında yükselen dumanlar Bozcaada’dan da görülürken, henüz kontrol altına alınamayan yangında 2 ilk müdahale aracı, 6 arazöz, 5 su ikmal aracı, 3 dozer, 5 teknik personel, 3 yangın söndürme helikopteri, 3 hizmet aracı, 3 trayler, 2 itfaiye olmak üzere toplam 62 personelle söndürme çalışmaları yoğun çaba sarf ediliyor.

Ezine Belediye Başkanı Güray Yüksel de olay yerine gelerek, söndürme çalışmaları hakkında bilgi aldı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN