Çankaya Belediyesi'nden 'Bir Zamanlar Varlardı-Ankaralıların Ortak Hatıraları' sergisi

Çankaya Belediyesi'nden 'Bir Zamanlar Varlardı-Ankaralıların Ortak Hatıraları' sergisi

Çankaya Kent Konseyi'nin düzenlediği, "Bir Zamanlar Varlardı-Ankaralıların Ortak Hatıraları Sergisi, Çankaya Belediyesi Doğan Taşdelen Çağdaş Sanatlar Merkezi’nde 15 Ocak’ta Başkentlilerle buluşacak. Sergi, 23 Ocak tarihine kadar Ankaralı sanatseverlerin beğenisine sunulacak.

Açılış günü Gima ve çevresinin yer aldığı canlı fotoğraf performansının da sunulacağı sergi, kentlilik bilincinin gelişimine katkı sunmayı, hemşehrilerin dayanışmasını sağlamayı ve artırmayı amaçlıyor. Sergi ile bir zamanlar var olup, hafızalarımızda yer etmiş, nice buluşmalara, kavuşmalara veya ayrılıklara tanıklık etmiş Gima önü, Büyük Sinema, pastaneler gibi mekânların sıcaklığı yeniden Çankayalılara sunulacak.

ANKARALILARIN ORTAK HATIRALARI, BULUŞMA MEKANLARI

Bu yılki teması “Buluşmalar” olan sergide, Çankayalılara buluşma mekânlarını anımsatacak, zihinlerinde o anları canlandıracak çalışmalar sergilenecek. Buluşma temalı istasyonları ise, “Gima önü, Büyük Sinema, Tahsisli Yol, Eski Cebeci, Eski Pastaneler ve Kafeler” olarak belirlendi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN