Çiftçilere destek devletten! 9 bin 250 kilogram dağıtıldı

Çiftçilere destek devletten! 9 bin 250 kilogram dağıtıldı

Çiftçilere zor günlerinde destek olacak hareket devletten geldi! Çiftçilere 9 bin 250 kilogram korunga tohumu dağıtıldı...

Afyonkarahisar Tarım ve Orman İl Müdürlüğü, çiftçilere yönelik önemli bir destek projesini hayata geçirdi. Tarım ve Orman Afyonkarahisar İl Müdürlüğü, Çayır Mera ve Yem Bitkileri Şube Müdürlüğü koordinesinde, il genelinde mera ıslahı ve amenajmanı çalışmalarını yürütmekte. Bu kapsamda, aşırı otlatmayı önlemek ve kaba yem ihtiyacını artırmak amacıyla önemli bir adım atıldı.

Afyonkarahisar Tarım ve Orman İl Müdürlüğü, çiftçilere yönelik gerçekleştirdiği projelerle tarım sektörünü desteklemeye devam ediyor. Son olarak, Çayır Mera ve Yem Bitkileri Şube Müdürlüğü tarafından koordine edilen Mera Islah ve Amenajmanı Projesi kapsamında, meralarda aşırı otlatmayı önlemek ve kaba yem ihtiyacını artırmak amacıyla önemli bir adım atıldı. İl genelinde toplamda 9 bin 250 kilogram korunga tohumu çiftçilere dağıtıldı.

ciftci-1.jpg

Çayır Mera ve Yem Bitkileri Şube Müdürlüğü'nün öncülük ettiği proje, Tarım ve Orman Afyonkarahisar İl Müdürlüğü tarafından hayata geçirilen etkili çalışmaların bir parçasını oluşturuyor. Toplamda 9 bin 250 kilogram korunga tohumu, çiftçilere sağlanarak tarımın sürdürülebilirliğine katkıda bulunuldu. Dağıtımın gerçekleştirildiği teslim törenine İl Müdürü Özkan Parlak, Müdür Yardımcıları Dr. Özden Dayı, Ahmet Şevki Gümüş, Şube Müdürü Fatih Bakbak ve ilgili teknik personeller katılım gösterdi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN