Cipe çarpan servis minibüsü tramvay hattına girdi: Yaralılar var

Cipe çarpan servis minibüsü tramvay hattına girdi: Yaralılar var

Bursa'nın Osmangazi ilçesinde cipe çarpan bir servis minibüsü, tramvay hattına girerek durabildi. Kazada, 8 kişi yaralandı.

Bursa'nın Osmangazi ilçesinde İstanbul Yolu'nda Erol Ceylan idaresindeki servis minibüsü, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi üzerine kent merkezi istikametinde seyir halinde olan Ertuğrul H. kontrolündeki ciple çarpıştı.

Çarpışmanın şiddetiyle savrulan servis minibüsü tramvay hattına girdi. Kazada minibüs sürücüsü ile yolculardan F.T., H.E., F.B. ile cipte bulunan S.B., E.S.A.,H.D. ve F.E. yaralandı.

İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Yaralılar, sağlık ekiplerince olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından ambulansla çevredeki hastanelere kaldırıldı.

Yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN