Çocukların tabancayla oyunu faciayla bitti: 1 ölü, 1 yaralı

Çocukların tabancayla oyunu faciayla bitti: 1 ölü, 1 yaralı

Erzincan'da babasına ait tabanca ile oynayan bir çocuk, tabancanın ateş alması sonucu arkadaşını vurdu. Hastaneye kaldırılan çocuk tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Erzincan'da meydana gelen olayda F.D. (13), babasına ait beylik tabancısıyla arkadaşı H.Ş. (14) ile oynadığı esnada, tabancanın aniden ateş alması sonucu H.Ş. göğsünden, F.D. ise elinden yaralandı.

Silah sesini duyan komşuları, durumu 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirdi. İhbar üzerine, bölgeye polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Yaralanan çocuklar, sağlık ekiplerince Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi Mengücek Gazi Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı.

Burada tedavi altına alınan H.Ş, yapılan tüm müdahalelere rağmen yaşamını yitirdi. F.D'nin ise tedavisinin sürdüğü öğrenildi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN