Çok sayıda yaralı var! Husumetliler arasında silahlı kavga

Çok sayıda yaralı var! Husumetliler arasında silahlı kavga

Malatya'da borç yüzünden iki aile arasında silahlı kavga meydana geldi. Önce sözlü olarak başlayan tartışma daha sonra kavgaya dönüşerek taraflar birbirine tüfek ve tabancalarla birbirlerine ateş açmaya başladı. Olayla ile ilgli çok sayıda kişi gözaltına alındı.

Malatya'da Orduzu Vaizpınar Mahallesi'nde iki aile arasında borç yüzünden tartışma çıktı. Sözlü olarak başlayan kavga daha sonra yerini tüfeklerin ve tabancaların olduğu silahlı kavgaya bıraktı.

ÇOK SAYIDA YARALI VAR

Silah seslerini duyanların ihbarıyla olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Kurşunların ve saçmaların hedefi olan; Abdulsamet Y., Kutluhan B., Semih Y., Nazif İ., Sidar İ., Mehmet Ş., Mazlum I., Şükrü B., Mehmet B. ve Orhan B., yaralandı.

Yaralılar, olay yerindeki ilk müdahalelerinin ardından Battalgazi Devlet Hastanesi ve Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılarak, tedaviye alındı.

OLAYA KARIŞANLAR GÖZALTINA ALINDI

Olayla ilgili inceleme başlatan ekipler, çok sayıda tüfek ve tabanca ele geçirdi. Kavgaya karışan çok sayıda kişi ise suç aletleriyle birlikte yakalanarak gözaltına alındı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN