Düzce'de depremin ardından ilk gece hava nasıl olacak? İşte tahminler

Depremle sarsılan Düzce'de halk sokaklara döküldü. Evi ağır hasarlı olan vatandaşlar, başta AFAD olmak üzere kamu ve özel kurumların gönderdiği çadırlarda kalacak. Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün verilerine göre, Düzce'de 23 Kasım Çarşamba gününü 24 Kasım Perşembe gününe bağlayan gece kuvvetli sağanak yağmur bekleniyor.

Düzce'de bugün (23 Kasım 2022 Çarşamba günü) saat 04.08'de 5.9 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Merkez üssü Gölyaka ilçesi olan depremde panik nedeniyle 93 kişi yaralandı. Tekirdağ'dan Ankara'ya kadar birçok ilde hissedilen zelzelenin ardından bölgede artçı sarsıntılar da yaşandı.

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı'nın (AFAD) birçok yardım malzemesi ve çadır gönderdiği Düzce'de vatandaşlar bir yandan da soğuk havayla mücadele ediyor.

duzce-afad-cadiri.jpg

DÜZCE'DE GECE YAĞIŞLI GEÇECEK

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün (MGM) yayımladığı hava durumu raporunda, Düzce'de sıcaklığın 21 dereceye kadar çıkması beklenirken gece saatlerinden itibaren kuvvetli sağanak yağış başlayacak.

Öte yandan Meteoroloji Mühendisi Bünyamin Sürmeli, Düzce'de bu gece yağmurun etkili olacağını ve yarın da kesintisiz yağış beklendiğini söyledi.

duzce-haftalik-hava-durumu-tahmini.jpg

TÜRKİYE GENELİ HAVA DURUMU TAHMİNLERİ

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN