Düzce'de su hattı patladı: Cadde sular altında kaldı

Düzce'de su hattı patladı: Cadde sular altında kaldı

Düzce'de su hattında henüz belirlenemeyen bir nedenden dolayı meydana gelen hasar, caddeyi su altında bıraktı. Kentin içme suyu hattının patlaması nedeniyle 13 mahalle susuz kalırken çok bazı iş yerleri de su altında kaldı.

Düzce'de Atatürk Bulvarı Çoban kavşağı mevkisinde kentin içme suyu ihtiyacını karşılayan ana isale hattında patlama meydana geldi. Dışarı akmaya başlayan sular yaklaşık 5 dakikada Atatürk Bulvarı'nı kaplayarak zemin katlardaki bazı iş yerlerinde su baskınlarına neden oldu.

İş yerini su basan esnaf Serkan Danışmaz, "Şoke olduk, içerdeydik. Anlık, 5 dakikada bu su baskını, gerçekten çok ilginç" dedi.

1-001.jpg

DÜZCE BELEDİYESİ'NDEN AÇIKLAMA

Düzce Belediyesinden yapılan açıklamada ise yaşanan arıza nedeniyle 13 mahalleye su verilemeyeceği belirtilerek, "Çoban mevkisinde ana isale hattında aniden meydana gelen arıza nedeniyle Hamidiye, Sancaklar, Körpeşler, Çamköy, Akınlar, Sarayyeri, Kara Hacımusa, Karaca, Beyciler, Çavuşlar, Koçyazı, Fatih ve Yeni mahallerinde yaklaşık 4 saatlik su kesintisi yaşanacaktır. Ekiplerimiz, arızayı gidermek için çalışıyorlar" ifadeleri kullanıldı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN