Düzce'deki deprem sırasında İstanbul'da yaralandı: Daha önce hiç deprem görmedim

Düzce'deki deprem sırasında İstanbul'da yaralandı: Daha önce hiç deprem görmedim

Düzce merkezli depremde İstanbul'da paniğe kapılan Nijeryalı, balkondan düşerek yaralandı. Nijeryalı Delight Nweke daha önce hiç deprem görmediğini söyleyerek, "Balkona doğru koştum. Balkondan aşağı atlarken dengemi kaybettim. Hala panik içindeyim" dedi.

Merkez üssü ise Düzce Gölyaka olan 5,9 büyüklüğündeki deprem çevre illerde dahi hissedilirken vatandaşlar büyük panik yaşadı. Düzce'deki depremde artçılar devam ederken kalp krizi geçiren iki kişi hayatını kaybetti 69 kişi de yaralandı.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, "Düzce Gölyaka merkezli, birçok ilimizde hissedilen 5,9 büyüklüğündeki depremde; Düzce'de 1'i ağır 32, İstanbul'da 1, Bolu'da 1, Zonguldak'ta 1 kişi olmak üzere şu anki bilgilere göre yaralı sayısı 35'tir. Sağlık kurumlarımızdaki yaralıların tedavileri devam ediyor" açıklamasında bulundu.

'HİÇ DEPREM GÖRMEDİM'

İstanbul'daki yaralının Beylikdüzü'nde birinci kattaki evin balkonundan atlayan Nijeryalı Delight Nweke (31) olduğu öğrenildi. Sağ bacağı kırılan Nweke hastaneye kaldırıldı.

Nweke, "Evde uyuyordum, deprem sırasında uyandım. Türkiye'ye Ocak ayında ticaret için geldim. Çok korktum, ev sallanıyordu. Daha önce hiç deprem görmedim. Balkona doğru koştum. Balkondan aşağı atlarken dengemi kaybettim. Bacağım kırıldı, sonra ambulansı aradılar. Ambulans beni hastaneye getirdi. Hala panik içindeyim" dedi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN