Ekmeğe bir zam haberi de Trabzon'dan

Ekmeğe bir zam haberi de Trabzon'dan

Şehirlerden peş peşe ekmeğe zam haberleri gelmeye devam ediyor. Trabzon'da da ekmeğe zam yapılarak 200 Gramı 5 TL’den satılan ekmek, 220 grama yükseltilerek 7,5 TL’den satılmaya başlanacak.

Maliyetlerin artmasıyla birlikte gıda ürünlerine peş peşe gelen zam haberleri kesilmiyor. Birçok kentte ekmeğe zam yapılırken Trabzon'da alınan bir kararla cumartesinden itibaren yeni ücrete geçilecek. Yeni zamla birlikte Trabzon’da daha önce 200 Gramı 5 TL’den satılan ekmek, 220 grama yükseltilerek 7,5 TL’den satılmaya başlanacak.

KOMİSYON KARAR ALDI

Karar, Trabzon Valiliği, Trabzon Büyükşehir Belediyesi ve Trabzon Fırıncılar Odası’nın oluşturduğu komisyon tarafından alındı. Komisyonun aldığı karar ise Trabzon’da yarından itibaren uygulanmaya başlanacak.

Buna göre Trabzon’da 200 grama satılan ekmek 220 grama çıkartılarak 7,5 TL’den, 400 gramlık ekmek de 440 grama çıkartılarak 15 TL’den satılacak.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN