Ekmeğe zam yağmuru sürüyor! Ekmeğe en son zam gelecek ilimizde bile rekor zam geldi

Ekmeğe zam yağmuru sürüyor! Ekmeğe en son zam gelecek ilimizde bile rekor zam geldi

her geçen gün giderek büyüyen ekonomik kriz iğneden ipliğe her üründe etkisini göstermeye devam ediyor. Geçtiğimiz Haziran ayında 2.5 lira olan ekmek fiyatına yüzde 40 oranında zam yaparak ekmeğin fiyatını 3.5 liraya yükselten Konya Büyükşehir Belediyesi, ekmeğe bir kez daha zam yapma kararı aldı. Konya Büyükşehir Belediyesi'nin yeni zam kararı Konyalı vatandaşlar tarafından tepkiyle karşılandı.

Türkiye'de her geçen gün giderek büyüyen ekonomik kriz iğneden ipliğe her üründe etkisini gösteriyor. Yüksek enflasyon nedeniyle vatandaşlar zor günler geçirirken Türkiye'nin tahıl ambarı olan Konya'dan gelen haber herkesi şaşkınlığa uğrattı.

Son dönemlerde birçok ürüne ve enerji tüketimine gelen zamlara bir yenisi daha eklendi. Son olarak Haziran ayında ekmeğe zam kararı alan Konya Büyükşehir Belediyesi, sadece 5 ay sonra ekmeğe -ikinci bir zam kararı aldı.

İstanbul'da ekmek 5 TL oluyor - Son dakika ekonomi haberleri – Sözcü

SON 5 AYDA İKİNCİ ZAM

Geçtiğimiz Haziran ayında 2.5 lira olan ekmek fiyatına yüzde 40 oranında zam yaparak ekmeğin fiyatını 3.5 liraya yükselten Konya Büyükşehir Belediyesi, ekmeğe bir kez daha zam yapma kararı aldı.

EKMEK FİYATLARI NE KADAR OLACAK?

Ekmeğe gelen yeni zammın 5 Kasım 2022 tarihinden itibaren geçerli olacağı açıklandı. Peki ekmek fiyatlarına ne kadar zam geldi? 5 Kasım tarihinde ekmek fiyatları ne kadar olacak? İşte yanıtı...

VATANDAŞLAR İSYAN ETTİ

Haziran ayında ekmek fiyatlarına yüzde 40 zam yapan Konya Büyükşehir Belediyesi, artan maliyetler nedeniyle 3.5 lira olan ekmek fiyatının 4 liraya yükseltildiğini duyurdu. Konya Büyükşehir Belediyesi'nin bu zammı vatandaşların tepkini toplarken zammın 5 Kasım itibariyle geçerli olacağı duyuruldu.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN