Eskişehirlilerin çilesi bitmiyor! Meteoroloji uyardı: Gece saatlerinde...

Eskişehirlilerin çilesi bitmiyor! Meteoroloji uyardı: Gece saatlerinde...

Meteoroloji 3. Bölge Müdürlüğü Eskişehir için hava durumu uyarısında bulundu. Yağmurla gelen çamur yüzünden mutsuz olan Eskişehirlilerin çilesi bitmiyor! Gece saatlerinde sisle birlikte görülecek...

Meteoroloji 3. Bölge Müdürlüğü'nden gelen son hava raporuna göre, Eskişehir'de hava durumuyla ilgili önemli bilgiler paylaşıldı. Rapora göre, Eskişehir genelinde az bulutlu ve açık bir hava bekleniyor. Ancak, toz taşımının da etkisiyle gece ve sabah saatlerinde yer yer pus oluşabileceği belirtildi.

Meteorolojinin verdiği bilgilere göre, Eskişehir merkezi ve ilçelerinde hava sıcaklığında belirgin bir değişiklik beklenmiyor. Mevsim normallerinin üzerinde seyreden sıcaklıkların devam edeceği ifade edildi. Rüzgârın ise genellikle güney ve batı yönlerden esmesi beklenirken, zaman zaman kuzey ve batı yönlerden hafif ve orta kuvvette eseceği tahmin ediliyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN