Evde öyle bir hayvan besliyor ki, gören kapıdan kaçıyor! 'O da etçil ben de, iyi anlaşıyoruz'

Evde öyle bir hayvan besliyor ki, gören kapıdan kaçıyor! 'O da etçil ben de, iyi anlaşıyoruz'

Sosyal medyada viral olan bir görüntü, görenleri şaşkınlığa uğrattı. Şanlıurfa'da bir vatandaş, doğada yakaladığı yırtıcı hayvanı evinde beslemeye başladı. Tedirgin olan komşuları, vatandaşın evine gitmekte çekince yaşadı. İşte o görüntüler...

Şanlıurfa'nın Viranşehir ilçesinde ismi öğrenilemeyen bir vatandaş, doğada bulduğu akbabayı evine getirerek beslemeye başladı.

sanliurfada-akbaba-evde-yasiyor.jpg

Sanılanın aksine insana zarar vermeyen, ölmüş ve ölmek üzere olan hayvanlarla beslenen akbaba, geçtiğimiz günlerde yiyecek bulmak için araziyi taradığı sırada Viranşehirli vatandaş tarafından yakalandı.

Urfadasın sitesinde yer alan habere göre, 1 kilometrelik menzili görebilen ve 340 dereceye varan görüş açısına sahip akbaba, vatandaşın Viranşehir'deki evinde yaşamaya başladı.

sanliurfa-akbaba.jpg

"O DA ETÇİL BEN DE, İYİ ANLAŞIYORUZ"

Yırtıcı bir kuş türü olan akbaba ile Şanlıurfalı vatandaşın görüntüleri, sosyal medyada binlerce beğeni ve yorum aldı, yüzlerce kez paylaşıldı.

Akbabayı evinde besleyen adam, "O da etçil ben de, iyi anlaşıyoruz" ifadelerini kullandı.

Vatandaşın, akbaba ile samimi görüntüleri komşuları tarafından şaşkınlıkla karşılandı. Vatandaş akbabayı evinde bir süre besledikten sonra doğaya bıraktı.

o-da-etcil-ben-de-iyi-anlasiyoruz.jpg

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN