Akşener 'Hiç merak etmeyin, sadece 39 gün kaldı' diyerek paylaştı: Uzman çavuşlarımızın hakkını da teslim edeceğiz

Akşener 'Hiç merak etmeyin, sadece 39 gün kaldı' diyerek paylaştı: Uzman çavuşlarımızın hakkını da teslim edeceğiz

Astsubaylara seslenen Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı ve CHP lideri Kılıçdaroğlu'nun ardından İYİ Parti Lideri Akşener de uzman çavuşlara seslendi. "Hiç merak etmeyin, sadece 39 gün kaldı" diyen Akşener, sosyal medya hesabından "Dalgalandığın yerde ne korku ne keder..." diyebiliyorsak eğer, uzman çavuşlarımızın hakkını da teslim edeceğiz." ifadelerini kullandı.

Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun astsubaylara seslenerek görev tazminatıyla ilgili paylaşımının ardından, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener de uzman çavuşlara seslendi. Akşener, "Dalgalandığın yerde ne korku ne keder..." diyebiliyorsak eğer, uzman çavuşlarımızın hakkını da teslim edeceğiz" dedi.

Akşener, "Kadrolarını, mesleki güvencelerini, kıdemlerini rütbeden sayarak yeni bir sağlık yönetmeliği düzenleyeceğiz. Hiç merak etmeyin, sadece 39 gün kaldı..." ifadelerini kullandı.

Akşener'in paylaşımı şu şekilde:

"Dalgalandığın yerde ne korku ne keder..." diyebiliyorsak eğer, uzman çavuşlarımızın hakkını da teslim edeceğiz. Kadrolarını, mesleki güvencelerini, kıdemlerini rütbeden sayarak yeni bir sağlık yönetmeliği düzenleyeceğiz. Hiç merak etmeyin, sadece 39 gün kaldı..."

Sosyal medya hesabından daha önce kadınlara ve emeklilere seslenen Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu da, astsubaylara seslenmişti. "Yıllardır Astsubaylara tazminatları ile ilgili sözler verdiler ve tutmadılar." diyen Kılıçdaroğlu, paylaşımında "Sen merak etme kahraman Astsubayım, görev tazminatınızı hak ettiğiniz oranda vereceğim, sizlere de baharlar gelecek." ifadelerini kullanmıştı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (12)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
12 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN