Kılıçdaroğlu bu kez Astsubaylara seslendi: Görev tazminatınızı hak ettiğiniz oranda vereceğim

Kılıçdaroğlu bu kez Astsubaylara seslendi: Görev tazminatınızı hak ettiğiniz oranda vereceğim

Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı ve CHP lideri Kılıçdaroğlu, sosyal medya hesabından bu kez astsubaylara seslenerek "Yıllardır Astsubaylara tazminatları ile ilgili sözler verdiler ve tutmadılar. Sen merak etme kahraman Astsubayım, görev tazminatınızı hak ettiğiniz oranda vereceğim, sizlere de baharlar gelecek." açıklaması yaptı.

Sosyal medya hesabından daha önce kadınlara ve emeklilere seslenen Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, bu kez astsubaylara seslendi. "Yıllardır Astsubaylara tazminatları ile ilgili sözler verdiler ve tutmadılar." diyen Kılıçdaroğlu, paylaşımında "Sen merak etme kahraman Astsubayım, görev tazminatınızı hak ettiğiniz oranda vereceğim, sizlere de baharlar gelecek." ifadelerini kullandı.

Kılıçdaroğlu'nun paylaşımı şu şekilde:

"Yıllardır Astsubaylara tazminatları ile ilgili sözler verdiler ve tutmadılar. Bay Kemal küçük büyük demeden, her şeyi takip eder, çözümü bilir. Sen merak etme kahraman Astsubayım, görev tazminatınızı hak ettiğiniz oranda vereceğim, sizlere de baharlar gelecek."

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN