Fatsa’da film gibi soygun: 5 kilo altınla kayıplara karışan gaspçı için insan avı başladı

Fatsa’da film gibi soygun: 5 kilo altınla kayıplara karışan gaspçı için insan avı başladı

Fatsa'da bir kuyumcuya düzenlenen silahlı soygunda yaklaşık 5 kilogram altın çalındı. Güvenlik kameralarına saniye saniye yansıyan olayda, çalışanı iple bağlayıp etkisiz hale getiren kasklı soyguncuyu yakalamak için emniyet güçleri geniş çaplı operasyon başlattı.

Ordu’nun ticaret merkezi Fatsa ilçesi, dün akşam saatlerinde Reşadiye Caddesi üzerinde gerçekleşen cüretkar bir soyguna sahne oldu. Yılmaz Kuyumculuk’u hedef alan silahlı ve kasklı bir şahıs, gerçekleştirdiği soğukkanlı eylemle yaklaşık 5 kilogram altını gasp ederek kayıplara karıştı.

"ÇANTAYI DOLDUR" TEHDİDİ

Emniyet kaynaklarından ve görgü tanıklarından edinilen bilgilere göre olay, Yılmaz Şerbetçi’ye ait kuyumcuda meydana geldi. Akşam saatlerinde iş yerine giren, başında motosiklet kaskı ve elinde silah bulunan şüpheli, doğrudan kuyumcu çalışanına yöneldi.

Silah zoruyla çalışanı tehdit eden saldırgan, beraberinde getirdiği çantayı tezgaha uzatarak altınların doldurulmasını istedi. Yaklaşık 5 kilogram ağırlığındaki ziynet eşyasını çantaya doldurtan zanlı, soygunun ardından kaçmadan önce çalışanı ellerinden ve ayaklarından iple bağlayarak etkisiz hale getirdi.

GÜVENLİK KAMERALARI O ANLARI KAYDETTİ

Soygun anı, iş yerinin güvenlik kameraları tarafından saniye saniye kaydedildi. Görüntülerde;

Zanlının kaskla içeri girişi,

Silahını çalışana doğrultarak çantayı uzatması,

Altınların çantaya transferi,

Ve son olarak çalışanın bağlanma anları net bir şekilde görülüyor.

EMNİYET TEYAKKUZDA: GENİŞ ÇAPLI ARAMA SÜRÜYOR

Olayın ihbar edilmesinin ardından bölgeye çok sayıda polis ekibi sevk edildi. Olay yeri inceleme ekipleri dükkanda parmak izi ve delil çalışması yaparken, şehrin giriş ve çıkış noktalarında denetimler artırıldı.

Bugün saat 10.00 itibarıyla henüz kimliği belirlenemeyen ve yakalanamayan soyguncunun izini sürmek için emniyet birimleri, çevredeki MOBESE ve diğer güvenlik kamerası kayıtlarını mercek altına aldı. Bölge halkında tedirginlik yaratan olayla ilgili soruşturma çok yönlü olarak sürdürülüyor.

YORUMLAR
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN