GastroANTEP coşkusu Fatma Turgut ile sürüyor

GastroANTEP coşkusu Fatma Turgut ile sürüyor

GastroANTEP Kültür Yolu Festivali'nin beşinci gününde Türk müzisyen Fatma Turgut şarkıları ve sahne performansıyla alanı dolduran Gazi şehirlilerle festival coşkusunu yukarı çıkardı.

Enerjik sahne performansı ve sevilen şarkılarıyla Gazianteplilere unutulmaz bir konser deneyimi yaşatan Fatma Turgut, Festival Park’ta hayranıyla bir araya geldi.

Sanatçının sevilen şarkılarından olan “İkimizden Biri”, “Bir Varmış Bi Yokmuş”, “Güzel Bir Son” eserlerini konserde seslendirirken Sezen Aksu’nun “Hata” şarkısını da kendi özgün yorumladı. Alanı dolduran coşkulu kalabalık Turgut’un şarkılarına eşlik etti.

Turgut hayranlarına ithafen, “Çok mutluyum burada olduğum için. Bu akşam burada emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Şahane ağırlandık. Ama en çok da bizi yalnız bırakmadığınız size teşekkür ediyorum.” dedi.

Ünlü şarkıcı “Değmesin Ellerimiz” şarkısında kendi telefonuyla hayranlarının videosunu çekti.

YORUMLAR
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN