Giresun'da şaşkınlık yaratan olay: Yaya arabaya çarptı

Giresun'da ilginç bir olay yaşandı. Karşıdan karşıya geçen orta yaşlı bir adam kendisini duran arabanın üzerine attı. Daha sonra da kendisini yere bırakan adam, ambulans çağrılınca 'hiçbir şeyim yok' diyerek gitti. O anlar kameralara yansıdı.

Giresun'daki Gazi Caddesi'nde dün akşam saatlerinde yaşanan olay şaşkınlık yarattı. Fevzi D. isimli bir kişi trafikte kendisini bir aracın önüne attıktan sonra yere yığıldı. Ambulans çağrılınca da 'hiçbir şeyim yok' diyerek gitti.

Giresun’da izleyenlerin anlam veremediği bir olay yaşandı. Gazi Caddesi üzerinde güvenlik kameralarına yansıyan görüntülerde, kendisini bir anda yoldan geçen arabanın önüne atan Fevzi D. bir süre arabanın ön kaputunda durduktan sonra kendini sırt üstü yere bıraktı. Araç sürücüsü ve çevredekiler ise yardım için yanına gitti.

Çağrılan ambulansla hastaneye götürülmek istenen Fevzi D.’nin 'hiçbir şeyim yok' diyerek ambulanstan inerek gittiği öğrenildi.

Yaşanan o anları görenler ise Fevzi D.’nin yaptığına bir anlam veremedi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (3)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
3 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN