Gündüz Bakımevlerinde kayıtlar başlıyor

Gündüz Bakımevlerinde kayıtlar başlıyor

Çocuklara güvenli bir ortamda en iyi okul öncesi eğitimin verildiği Efeler Belediyesi Gündüz Bakımevlerinde ön kayıt süreci başlıyor. Başvurular 5 Mayıs Pazartesi günü başlayıp, 30 Mayıs Cuma günü sona erecek.

36 ila 66 ay arasındaki çocukları kapsayan bu süreçte, yeni dönemde eğitim alacak minikler kura yöntemiyle belirlenecek. Aileler, Efeler Belediyesi’nin 5 farklı adreste hizmet verdiği bakımevlerinden kayıt yaptırmak istedikleri merkeze doğrudan giderek başvuru yapabilecek.

BAŞKAN YETİŞKİN: “HER ÇOCUK EŞİT VE NİTELİKLİ EĞİTİMİ HAK EDİYOR”

Efeler Belediye Başkanı Anıl Yetişkin, belediyeye bağlı gündüz bakımevlerinin sosyal belediyecilik anlayışının bir parçası olduğunu vurguladı. Başkan Yetişkin, “Çocuklarımızın kaliteli eğitimle buluşması ve güvenli ortamlarda büyümesi önceliğimizdir. Her çocuğun eşit koşullarda gelişmesini sağlamak adına gündüz bakımevlerimizi büyütmeye, güçlendirmeye devam ediyoruz. Ebeveynlerimizin içi rahat, çocuklarımız da güvenli ellerde” sözleriyle ailelere çağrıda bulundu.

GELECEĞE YAPILAN EN DEĞERLİ YATIRIM

Efeler Belediyesi, erken çocukluk döneminin gelişimdeki önemine dikkat çekerek, her yıl daha fazla çocuğa ulaşmayı hedefliyor. Nitelikli eğitim anlayışıyla hizmet veren bakımevleri, hem çocukların zihinsel ve sosyal gelişimini destekliyor hem de ailelerin yaşamını kolaylaştırıyor. Efeler’de büyüyen her çocuk, güçlü ve umut dolu bir geleceğin temellerini bugünden atıyor.

EFELER’DE HİZMET VEREN GÜNDÜZ BAKIMEVLERİ

Efeler Belediyesi’nin gündüz bakımevleri, ilçenin farklı mahallelerinde ailelere hizmet veriyor. Aileler, başvuru süreci boyunca çocuklarını kayıt ettirmek istedikleri bakımevine doğrudan giderek işlemlerini gerçekleştirebilecek. Adnan Menderes Mahallesi’nde yer alan Adnan Menderes GBE, Doğu Aydın Bulvarı No:19/A adresinde hizmet verirken; aynı mahallede bulunan Menderes 2 GBE, Doğu Çevre Bulvarı No:39-1, Alında Gold Rezidans altında bulunuyor. Mimar Sinan Mahallesi’ndeki gündüz bakımevi 2383 Sokak No:5/7 adresinde, Ata Mahallesi GBE ise Tepecik Bulvarı No:17/A’da hizmet sunuyor. Kurtuluş Mahallesi’nde ise Sağlık Caddesi No:25 adresindeki Kurtuluş GBE, ailelerin başvuru yapabileceği bir diğer nokta olarak öne çıkıyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN