Hamsi Festivali, şehitlerimiz nedeniyle ertelendi

Hamsi Festivali, şehitlerimiz nedeniyle ertelendi

Azerbaycan – Gürcistan sınırında düşen askeri kargo uçağında şehit olan 20 askerimiz yürekleri dağladı. Kdz. Ereğli Belediyesi 16 Kasım’da düzenleyeceği 16. Hamsi Festivali’ni ileri bir tarihe erteledi.

Türkiye, Azerbaycan – Gürcistan sınırında düşen askeri kargo uçağında şehit olan 20 askerine ağlıyor.

Yürekleri yakan bu haberden sonra Kdz. Ereğli Belediyesi, daha önce 16 Kasım Pazar günü yapılacağını duyurduğu 16. Hamsi Festivali’ni erteleme kararı aldı.

Belediye Başkanı Halil Posbıyık, aziz şehitlerimiz nedeniyle festivalin ileri bir tarihe ertelenmesi talimatını verdi.

Başkan Posbıyık; “Azerbaycan’dan ülkemize gelmek üzere havalanan askerî kargo uçağımızın Gürcistan-Azerbaycan sınırında düşmesi ve 20 askerimizin şehit olması yüreğimizi dağladı. Şehit olan kahraman askerlerimize Allah’tan rahmet; ailelerine, yakınlarına ve milletimize başsağlığı diliyorum” dedi.

Bilindiği gibi 16. Hamsi Festivali, 2023 yılında 19 Kasım tarihinde yaşanan fırtına-sel felaketi, 2024 yılında ise hava muhalefeti nedeniyle ertelenmişti.

YORUMLAR
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN