Hava bir anda buz kesti! Kar İstanbul'un kapısına dayandı: Komşu illerde ulaşım kilit

Edirne ve Kırklareli'nin yüksek kesimlerinde kar etkili oluyor. Trakya'da bir süredir etkisini sürdüren sağanak yüksek kesimlerde yerini kara bıraktı. Kar nedeniyle Dereköy Sınır Kapısı'na ulaşım güçlükle sağlanıyor. Meteoroloji'nin uyarılarının ardından İstanbul'da dün akşam saatlerinde başlayan sağanak yağmur ise şiddetlendi.

Edirne ve Kırklareli'nin yüksek kesimleri beyaz örtüyle kaplandı. Kırklareli'nin Bulgaristan'a ulaşımın sağlandığı Dereköy Sınır Kapısı ile Demirköy ilçesinin Mahyatepe ve Jandarma Kule mevkilerinde kar etkili oldu. İllerde yolları açmak için iş makineleri kullanılıyor.

yeni-proje.jpg

Kar nedeniyle Dereköy Sınır Kapısı'na ulaşım güçlükle sağlanıyor.

yeni-proje-1-001.jpg

Karayolları 15. Şube Şefliği ile İl Özel İdaresi ekipleri, karın etkili olduğu bölgelerde çalışma yaptı. Edirne'nin yüksek kesimlerinde de kar yağışı başladı.

yeni-proje-4-001.jpg

Hamzabeyli köyündeki sağanak havanın soğumasıyla kar yağışına dönüştü.

yeni-proje-3-001.jpg

Hava sıcaklığının 3 derece ölçüldüğü bölgede karın aralıklarla devam etmesi bekleniyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN