Havalar ısındı, kış bitmeden badem ağaçları çiçekler açtı! Bahar bu sene erken geldi

Havalar ısındı, kış bitmeden badem ağaçları çiçekler açtı! Bahar bu sene erken geldi

Havaların ısınmasıyla birlikte daha kış mevsimi bitmeden badem ağaçları çiçek açtı! Görüntüleri görenler 'Bahar bu sene erken geldi' yorumlarında bulunuyor. Görüntüler ise hoş bir manzara oluşturuyor...

Burhaniye ilçesinde yaşanan son günlerdeki ılık havaların etkisiyle ağaçlar çiçek açmaya başladı. Özellikle Ören Pazar yerinde çiçeklenen badem ağaçları ilgi odağı oldu.

SICAKLIKLAR 20 DERECEYİ AŞTI

badem-agaci-cicek-acti.jpg

Hava sıcaklığının 20 dereceyi aşmasıyla birlikte Burhaniye'deki ağaçlar canlanmaya başladı. Meyve ağaçlarında tomurcuklanma gözlemlenirken, Ören Mahallesi'nde bulunan badem ağaçları da çiçek açtı.

Emekli bankacı Mustafa Karabıyık, ağaçların çiçeklenmesinin baharın habercisi olduğunu belirterek, "Ağaçların çiçeklenmesi çok güzel bir görüntü oluşturuyor. Ancak henüz erken olduğu için ağaçların aldanabileceğini düşünüyorum" ifadelerini kullandı. Çevre sakinleri Cevdet Yılmaz ve Abdullah Ertuğrul da, "Her gün bu bölgeden geçiyoruz ve çiçeklenmiş ağaçları görmek gerçekten harika bir duygu" şeklinde konuştular.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN