Hırsızların rahat tavırları kameralara yansıdı... Hiçbir şey olmamış gibi!

Hırsızların rahat tavırları kameralara yansıdı... Hiçbir şey olmamış gibi!

Malatya Battalgazi'de 2 zanlı, gece saatlerinde girdiği iş hanında bir iş yerinin camını kırarak dükkandan para ve dört adet telefon çaldı. Güvenlik kameralarına yansıyan görüntülerde hırsızların rahat tavırları dikkat çekti.

Olay, Malatya'nın Battalgazi ilçesine bağlı Yenihamam Mahallesi’nde meydana geldi.

İddiaya göre Şire Pazarı Sokak mevkiinde iki katlı bir iş hanında bulunan bir iş yerini gözüne kestiren 2 zanlı gece saatlerinde girdikleri iş hanında önce keşif yaptı.

CAM PARÇALARINI TEMİZLEDİ

Hırsızlık için uygun anı kollayan zanlılar daha sonra bir iş yerinin camını kırarken bu sırada elini kesen zanlı hiçbir şey olmamış gibi kırdığı camların parçalarını temizledi.

hirsizlar-4.jpg

Çevredeki güvenlik kameralarının anbean kaydettiği olayda panikleyen hırsızlar bölgeden kaçarak uzaklaştı.

ESNAF HABER VERİNCE GELDİ

Çevredeki esnaların haber vermesi üzerine iş yerine gelen M.E. ilk tespitlerine göre 4 adet telefon, bir miktar para ile yardım kutusunun çalındığını belirterek zanlılar hakkında şikayetçi olduğunu söyledi.

hirsizlar-5.jpg

Olayla ilgili başlatılan tahkikat sürüyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN