İş kazasının ardından dram çıktı: İşe gelebilmek için borç para almış

İş kazasının ardından dram çıktı: İşe gelebilmek için borç para almış

Kayseri’nin Talas ilçesinde bir işçi, üzerine beton duvar devrilmesi sonucu hayatını kaybetti. İşçinin yeni işinde ilk günü olduğu ve işe gelebilmek için borç para aldığı öğrenildi.

Kayseri'nin Talas ilçesinde inşaat halindeki evin bahçesindeki beton duvar, 28 yaşındaki işçi Hakkı Taflı’nın üzerine devrildi.

Arkadaşlarının ihbar etmesi üzerine olay yerine sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerinin yaptığı ilk müdahalede işçinin hayatını kaybettiği belirlendi.

Olay yerinde güvenlik önlemi alan Jandarma ekipleri de inceleme yaptı. Taflı’nın cenazesi yapılan incelemenin ardından hastane morguna kaldırıldı.

aw757189-01-636e3aee2226a.jpg

Taflı’nın, Yozgat’ın Yenifakılı ilçesine bağlı Bektaşlı Köyü’nde yaşadığı, Kayseri’de bulduğu işe başlamak için yakınlarından borç aldığı, ilk iş gününde ise beton duvarın altında kalarak yaşamını yitirdiği öğrenildi.

Hakkı Taflı’nın cenazesi, Bektaşlı Mahallesi’nde kılınan cenaze namazının ardından toprağa verildi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN