İsmetpaşa Mahallesi’nden Başkan Köse’ye meşaleli, davullu, zurnalı karşılama

İsmetpaşa Mahallesi’nden Başkan Köse’ye meşaleli, davullu, zurnalı karşılama

Safranbolu Belediye Başkanı Mimar Elif Köse İsmetpaşa Mahallesi ziyaretinde Mahalle sakinleri tarafından meşaleler yakılarak ve davul, zurna çalınarak karşılandı.

Safranbolu’nun her Mahallesi’ne Başkan Yardımcıları ve Birim Müdürleri ile ziyarette bulunan Safranbolu Belediye Başkanı Mimar Elif Köse Mahalle halkının soru, görüş ve önerilerini dinliyor, ‘’Çaylar Bizden, Sohbet Sizden’’ sloganı ile devam eden mahalle toplantılarında vatandaşlarla istişarelerde bulunuyor. İsmetpaşa Mahallesi sakinleri ile bir araya gelen Safranbolu Belediye Başkanı Elif Köse, Muhtarı Ercan Türe ve Mahalle sakinleri tarafından meşaleler yakılarak karşılandı. Vatandaşların Başkan Köse’ye ziyareti sırasında yoğun sevgi gösterisinde bulunduğu görüldü. Burada halkla bir süre sohbet edip istişarelerde bulunan Başkan Köse Mahalle sakinlerine seslenerek yaptığı konuşmada şunları söyledi;

‘’Tarımla ilgili yapacağımız projemizde sadece kadınlar yer alacak’’

‘’Buradaki insanların geçimlerini sağlayabilmeleri için bir işe sahip olmaları gerekiyordu ki Safranbolu Belediyesi’ndeki iş imkânlarını sizlerle paylaştık. Çocukların eğitimi ve kadınların ekonomik olarak da özgür olabilmeleri için gerekli noktalarda bizimle iletişime geçmelerini istiyorum. Kadınlarımız için çok güzel projeler oluşturuyoruz. Özellikle sizlerin yapabildiği işlerle ilgili örneğin başörtülerimizdeki oyalar kadar güzel bir oya yok. Bu noktada bir proje yapacağız ve tarımla ilgili bi proje yapacağız. Tarımla ilgili yapacağımız projemizde sadece kadınlar olacak. Eğer çocuklarımız için yapmamız gereken bir şey varsa ben Elif Köse olarak da Belediye Başkanı olarak da ne gerekiyorsa çocuklar için yaparım. Bu kadınlar için de gençler için de geçerli.’’

Safranbolu Belediye Başkanı Mimar Elif Köse toplantının ardından mahalle sakinlerinin davullu, zurnalı müziği eşliğinde sokakta bir süre halkla birlikte yürüdü. Ardından ev ve esnaf ziyaretinde bulundu. Program mahalle sakinlerinin Başkan Köse ile hatıra fotoğrafı çektirmesi ile sona erdi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN