İstanbul 2023'e 'merhaba' dedi

Yeni yıl Türkiye'nin dört bir yanında coşkuyla kutlandı. Başta İstanbul olmak üzere vatandaşlar birçok kentin merkezi yerlerinde yeni yıla 'merhaba' dedi. İstanbul'da binlerce kişi Taksim Meydanı ve İstiklal Caddesi'ne akın etti.

Her yılbaşında yerli ve yabancı turistlerin uğrak noktası olan Taksim Meydanı ve İstiklal Caddesi’ne vatandaşlar bu yılda adeta akın etti. Yeni yıla dışarıda girmek isteyen vatandaşlar soluğu Taksim ve İstiklal'de alırken, İstanbul Emniyet Müdürlüğü ekipleri ise herhangi bir olumsuzluk yaşanmaması için önlem aldı.

6099634.jpg

Taksim Meydanı ve İstiklal Caddesi'nde bir araya gelen çok sayıda vatandaş ve turist, yeni yılı Taksim Anıtı önünde karşıladı. Saatlerin 00.00'ı göstermesiyle vatandaşlar, ıslıklar ve alkışlar eşliğinde yeni yıla "merhaba" dedi. Meydanda kutlamalar kapsamında havai fişek gösterisi yapıldı.

6100035.jpg

BEŞİKTAŞ'TA GÖKYÜZÜNE DİLEK BALONLARI BIRAKILDI

Beşiktaş'ta yılbaşını kutlamak isteyenler İskele Meydanı'nda ve Kartal Heykeli önünde buluştu. Beşiktaş Belediyesi tarafından İskele Meydanı'nda kurulan platformlarda, vatandaşlar çalınan müzikler eşliğinde eğlendi.

6100246.jpg

Saatler gece yarısını gösterdiğinde vatandaşlar yeni yılı sevinç çığlıkları atarak karşıladı. Bazı vatandaşlar da yeni yılın ilk dakikalarında, gökyüzüne dilek balonları bıraktı. Ortaköy sahilinde toplanan yabancı turistler ise burada köprü manzaralı fotoğraflar çektirdi.

6100247.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN