İstanbul Üniversitesi'nde karşıt görüşlü öğrenciler arasında kavga: 20 kişi 6 kişiye saldırdı

İstanbul Üniversitesi'nde karşıt görüşlü olduğu belirtilen öğrenciler arasında kavga çıktı. Yemekhaneden çıkan 6 öğrenciye 20 kişilik bir grubun saldırdığı olayda kampüs dışından kişilerin de olduğu iddia edildi. Özel güvenlik personellerinin güçlükle ayırabildiği kavgada öğrenciler darp raporu almak için hastaneye gitti.

İstanbul Üniversitesi'nde karşıt görüşlü olduğu belirtilen öğrenciler arasında çıkan olayda 6 öğrenci 20 kişilik bir grubun saldırısına uğradı. Yemekhane çıkışında saldırıya uğrayan öğrencilerin de karşılık verdiği olayda özel güvenlik görevlileri kavgayı ayırmakta güçlük çekti.

KÜFÜR SONRASI KAVGA ÇIKTI

Bir süredir takip ve taciz edildikleri ileri sürülen 6 öğrencinin darp raporu almak için hastaneye gittikleri öğrenildi. Olaya karışanlar arasında kampüs dışından gelen kişilerin de olduğu iddia edildi. Olaya karışan bir öğrenci seçimin yaklaşmasıyla birlikte bu tip olayların arttığını ifade ederek, 20-25 kişilik bir grubun küfür etmesinden sonra kavga çıktığını ve kendilerine saldırıldığını söyledi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (4)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
4 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN