Zonguldak'da Ülkü Ocağı’nın camları kırıldı

Zonguldak'da Ülkü Ocağı’nın camları kırıldı

Zonguldak’ta kimliği belirsiz kişi veya kişiler tarafından Ülkü Ocakları Devrek temsilciliğinin camları kırıldı. Polis yaptığı incelemelerde büronun yanında boş alkol şişeleri, cam kırıkları ve taşlar buldu.

Zonguldak’ta Devrek Ülkü Ocağı’nın camları kırıldı. Edinilen bilgiye göre, İsmetpaşa Mahallesi Vali Fahri Yücel Sokak’ta bulunan Ülkü Ocağı’na ait büronun camları kimliği belirsiz kişi veya kişiler tarafından kırıldı.

ALKOL ŞİŞELERİ VE TAŞ BULUNDU

Vatandaşların haber vermesi üzerine olay yerine gelen emniyet güçleri incelemelerde bulunurken, büronun yanında boş alkol şişeleri, cam kırıkları ve taşlar bulundu.

Olayla ilgili inceleme başlatıldı.

İlgili Haberler
YORUMLAR (1)
1 Yorum
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN