İstanbul'a öğleden sonra saat 3'te... Tarih ve saat verildi

İstanbul'a öğleden sonra saat 3'te... Tarih ve saat verildi

İstanbul için yeni uyarı verildi. Tarih ve saat paylaşılan uyarıda, İstanbul'da öğleden sonra saat 3 gibi etkisini göstermesi bekleniyor. Uzman isimden gelen açıklamalar şu şekilde...

İstanbul'da saat 3'ten sonrasına plan yapmayın. Uzman isimden gelen uyarılara göre, bölge genelinde etkisini gösterecek. Tarih ve saat verilen uyarı bugün saat 3'ü işaret ediyor.

SAAT 3'E DİKKAT

Meteoroloji uzmanı Kerem Ökten, tarih ve saat vererek İstanbul'a uyarı yaptı. Yaklaşık olarak 16 milyon vatandaşın ikamet ettiği bölgede, kuvvetli rüzgarlar bekleniyor. Öğle saatlerinde etkisini gösterecek lodos ilerleyen saatlerde hızını artıracak. Kerem Ökten'in paylaşımına göre, saat 3'ten sonra karayel etkisini gösterecek. Akşam saatlerine dikkat çeken uzman isim, üşümemek için tedbir uyarısı yaptı.

syjl3qqa6e2d6lyczh33kw.webp

AKOM UYARDI

İstanbul halkına bir uyarıda AKOM'dan geldi. Cumartesi (23 Aralık) günü öğle saatlerinden itibaren yüksek hıza sahip rüzgarların etkili olacağı açıklandı. Özellikle akşam saatlerine dikkat çekilirken, rüzgarın hızı 90 - 100 kilometre hıza ulaşacak. Fırtına beklentisinin ardından önlemler için uyardı.

gb-z14ewkaawrz0.webp

41 UÇUŞ İPTAL EDİLDİ

İstanbul'da beklenen olumsuz hava koşullarının ardından seyahat planları iptal oldu. Türk Hava Yolları'nın açıklamasına göre, İstanbul'da beklenen olumsuz hava şartları sebebiyle 41 sefer iptal edildi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN