İstanbul'da bir günde 3 hırsızlık yapan 2 şüpheli tutuklandı

İstanbul'da bir günde 3 hırsızlık yapan 2 şüpheli tutuklandı

İstanbul'da, aynı günde 3 ayrı hırsızlık olayını gerçekleştiren 2 zanlı tutuklandı. Zanlıların Çekmeköy'deki bir iş yerine camı taşla kırarak girdikleri, Kadıköy'de de hırsızlık yaptıkları iş yerinden aldıkları malzemeleri otomobile yükledikleri belirlendi.

Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri, Çekmeköy, Sancaktepe ve Kadıköy'de 7 Şubat'ta gerçekleşen 3 hırsızlık olayının faillerini belirlemek için çalışma başlattı.

Olay yerlerindeki güvenlik kamerası görüntülerini inceleyen ekipler, hırsızlıkların 2 şüpheli tarafından gerçekleştirildiğini tespit etti.

ZANLILARDAN BİRİ 19, DİĞERİ 20 YAŞINDA

Zanlıların Çekmeköy'deki bir iş yerine camı taşla kırarak girdikleri, Kadıköy'de de hırsızlık yaptıkları iş yerinden aldıkları malzemeleri otomobile yükledikleri belirlendi.

Ekipler, kimliklerini belirledikleri zanlılar Emircan K. (19) ve Rıdvan İ'yi (20) gözaltına aldı.

Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen zanlılar tutuklandı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN