İstanbul'da iş arayanlar dikkat! İBB, KPSS şartsız daimi çalışacak 120 personel alımı yapıyor!

İstanbul'da iş arayanlar dikkat! İBB, KPSS şartsız daimi çalışacak 120 personel alımı yapıyor!

İBB iş ilanları 2023 yılında yakından takip ediliyor. İstanbul'da sürekli artan nüfus nedeniyle hizmet birimlerinde oluşan istihdam açığı İBB Kariyer sitesinde ve İŞKUR'da yayınlanan iş ilanları ile gideriliyor. İBB'nin son yayınladığı iş ilanında, en az lise mezunu, KPSS şartsız 120 personel alımı yapılıyor. İşte, İBB personel alımı başvuru sayfası...

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin (İBB), Türkiye İş Kurumu'nun (İŞKUR) www.iskur.gov.tr/baglantilar/kurum-disi-kamu-isci-alimi-ilani internet sitesinde yayınladığı iş ilanına göre, 120 personel alımı yapılıyor. Adaylarda aranan şartlara ve başvuru detaylarına da iş ilanında yer verildi.

İBB PERSONEL ALIMI NE ZAMAN?

İŞKUR kurum dışı ilanlar sayfasında yayınlanan İBB iş ilanına göre, adayların 17-23 Mart 2023 tarihleri arasında başvuru işlemlerini tamamlamaları gerekiyor.

İBB bünyesinde hizmet veren güvenlik şirketi İSTGÜVEN, kent genelinde görevlendirilmek üzere 120 güvenlik görevlisi alımı yapıyor.

İBB PERSONEL ALIMI BAŞVURU ŞARTLARI NELER?

İBB bünyesindeki İSTGÜVEN şirketinde istihdam edilecek 120 güvenlik görevlisi alımında bazı şartlar aranıyor. Adaylardan istenen başvuru şartları şu şöyle:

* Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak

* 18 yaşını doldurmuş olmak

* Görevini yapmasına engel olabilecek fiziki ve akıl hastalığı engeli bulunmamak

* En az 8 yıllık ilköğretim ya da ortaokul, silahlı görev yapacak kişilerin en az lise ya da dengi okuldan mezun olmaları

* Affa uğramış olsa bile belirli suçlardan mahkum olmamak

* Özel güvenlik temel eğitimini başarıyla tamamlamış olmak

* Güvenlik soruşturmasında olumlu sonuç almak

* Alanında en az 1 yıl deneyimli olmak

İBB PERSONEL ALIMI BAŞVURUSU NASIL VE NEREYE YAPILIR?

İBB bünyesinde görev yapmak isteyen özel güvenlik görevlisi adayları başvurularını kariyer.ibb.istanbul/ilanlar/genel-basvuru-5 web sayfasından yapabilir. İnternetten başvuru dışında yüz yüze veya postayla başvurular kabul edilmiyor. Başvuru yapan adaylara olumlu dönüş ve mülakat yeri, zamanı daha sonra bildirilecek.

İBB GÜVENLİK GÖREVLİSİ ALIMI BAŞVURU SAYFASI

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN