İstanbul Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde yürütülen soruşturma kapsamında, Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri suç örgütlerine silah sevkiyatı yapıldığı belirlenen bir yolcu otobüsüne operasyon düzenledi.
SİLAHLAR GİZLİ BÖLMEDE BULUNDU
8 Temmuz günü Tuzla ilçesi TEM Otoyolu üzerindeki uygulama noktasında belirlenen otobüs polis ekiplerince durduruldu. Araçta yapılan arama ve kontrollerde, yedek yakıt deposunun arkasına özel olarak yapılmış gizli bölmede 120 ruhsatsız tabanca ve bu silahlara ait 120 şarjör ele geçirildi.
Operasyon kapsamında, 4 şüpheli yakalanarak gözaltına alındı, silah sevkiyatında kullanılan otobüse el konuldu.
Şüpheliler İstanbul Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü’ndeki işlemleri sonrası sevk edildikleri adli makamlarca tutuklandı.
