Kadına şiddet kamerada! Boğazını sıkıp araçtan indirdi

Kadına şiddet kamerada! Boğazını sıkıp araçtan indirdi

Kadına şiddetin son adresi Ankara oldu... H.K. isimli bir erkek Z.D. isimli kadının önce boğazını sıktı daha sonra da otomobilden zorla indirdi. Genç kadının şiddete maruz bırakıldığı ve zanlının kaçtığı anlar ise güvenlik kameralarına saniye saniye yansıdı.

Olay, gece saatlerinde Çankaya ilçesinin Söğütözü Mahallesi 2185'inci Cadde üzerinde meydana geldi. H.K. ile kız arkadaşı olduğu iddia edilen Z.D., otomobille gittikleri cadde üzerinde araçlarından inerek konuşmaya başladı.

BOĞAZINI SIKARAK ŞİDDET UYGULADI

Kısa süre sonra çıkan tartışmada, H.K., Z.D.'nin boğazını sıktı. Güvenlik kamerasına yansıyan görüntülerde serbest kaldıktan sonra aracına binen genç kadının H.K. tarafından zorla indirildiği görüldü. Yaşanan olayın ardından H.K. hafif ticari aracına binerek bölgeden uzaklaştı.

BİRBİRLERİNDEN ŞİKAYETÇİ OLMADILAR

Çevrede oturan vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda polis ekibi sevk edildi. Emniyete götürülen H.K. ile Z.D.'nin birbirlerinden şikayetçi olmadıkları öğrenildi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN