Kahramanmaraş'ta 25 yıllık cinayet aralanıyor: Su kuyusunda kemikler bulundu

Kahramanmaraş'ta 25 yıllık cinayet aralanıyor: Su kuyusunda kemikler bulundu

Kahramanmaraş İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, kentte 25 yıl önce kaybolan 2 kişinin öldürülüp gömüldüğü iddiası üzerine soruşturmayı derinleştirdi. Savcılığın talimatıyla bir evin bahçesinde kazı çalışması başlatan ekipler, üzerinde çürümüş kadın elbiseleri yer alan kemikler buldu. Diğer cesedin bulunması için kazı çalışmalarının devam edileceği öğrenildi.

Kahramanmaraş'ta 25 yıl önce kaybolan 2 kişinin öldürülüp gömüldüğü iddiası üzerine soruşturmayı derinleştiren İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, savcılığın talimatıyla bir evin bahçesinde kazı çalışması başlattı.

Soruşturma kapsamında bir kadını gözaltına alan ekipler, zanlının gösterdiği tek katlı bir evin bahçesinde arama ve kazı çalışması başlattı.

Zanlı, yer gösterme işleminin ardından emniyete götürülürken ekiplerin olayla ilgili kazı çalışmaları arkeologlar eşliğinde akşam saatlerine kadar devam etti.

Yapılan çalışma kapsamında, üzerinde çürümüş kadın elbiseleri yer alan kemikler bulundu. Havanın kararmasıyla birlikte ekipler, çalışmalarına ara vererek olay yerinden ayrıldı. Diğer cesedin bulunması için kazı çalışmalarının devam edileceği öğrenildi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN