Kar ve tipi nedeniyle sporcular yolda mahsur kaldı

Kar ve tipi nedeniyle sporcular yolda mahsur kaldı

Siirt’te yoğun kar yağışı nedeniyle Eruh-Şırnak kara yolu ulaşıma kapandı. Kara yolunda mahsur kalan ve araçları devrilmek üzere olan sporcu kafilesi, kara yolları ekipleri tarafından kurtarıldı.

Siirt’te yoğun kar yağışı nedeniyle ulaşıma kapanan Eruh-Şırnak kara yolunda mahsur kalan ve araçları devrilmek üzere olan sporcu kafilesi, ekipler tarafından kurtarıldı.

Eruh-Şırnak kara yolunun Birini Tepe mevkii, yoğun kar yağışı ve tipi nedeniyle ulaşıma kapandı. Tipi nedeniyle Meşindağı Geçidi mevkiinde mahsur kalan ve araçları devrilmek üzere olan sporcu kafilesinin yardımına ise Siirt Karayolları ekipleri yetişti. Ekiplerin ulaştığı sporcu kafilesi Eruh ilçesine nakledildi. Karayolları ekibinin hava şartlarının düzelmesine müteakip yol açma çalışmalarına başlayacağı öğrenildi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN