Kartal’da denize giren kişi kayboldu: Arama çalışmaları sürüyor

Kartal’da denize giren kişi kayboldu: Arama çalışmaları sürüyor

İstanbul Kartal Kordonboyu Mahallesi’nde serinlemek için denize giren 32 yaşındaki Y.S. bir süre sonra gözden kayboldu. Olay yerine sevk edilen polis, deniz polisi ve Sahil Güvenlik ekipleri kayıp şahsın bulunması için arama başlattı.

Kartal’da serinlemek amacıyla denize giren Y.S. isimli vatandaş, kısa sürede gözden kayboldu. Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine polis, deniz polisi ve Sahil Güvenlik ekipleri olay yerine intikal etti. Kayıp kişinin bulunması için kapsamlı arama çalışmaları başlatıldı.

Kartal'da yüzmek için denize girdikten sonra kaybolan kişinin bulunması için arama çalışması başlatıldı. Kordonboyu Mahallesi'nde sahil kenarında serinlemek için denize giren Y.S. (32) bir süre sonra gözden kayboldu. Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine polis, deniz polisi ve Sahil Güvenlik ekipleri sevk edildi. Ekipler Y.S'nin bulunması için arama çalışması başlattı.

Sahil kenarında ailesiyle yürüyüş yapan Kadir Şenocak, gazetecilere yaptığı açıklamada, bir gencin kıyafetlerini çıkarıp serinlemek için denize girdiğini gördüğünü ifade ederek, "Biraz açıldı, biz de kendi aramızda çocuklarla oyun oynuyorduk. Biraz ilerlediğini gördük, parmakları gözüktü en son suyun yüzünde. Sonrasında gözden kayboldu. Arama yapıyorlar, inşallah bulunur." diye konuştu.

Görgü tanığı İlhan Şahin ise Y.S'nin yanlarına gelerek kıyafetlerini çıkardığını, denizde biraz açıldıktan sonra geri geldiğini ve sonrasında tekrar açıldığını söyledi.

Şahin, "O ara ben dikkatimi telefona vermiştim. Yanımdaki arkadaş 'Biri herhalde boğuluyor.' dedi. 'Kim?' dedim, kafamı denize çevirdim, baktım kimse yok. Son anda elini görmüş, boy veriyor, yüzüyor sanmış arkadaş. Ondan sonrasını daha göremedik." diye konuştu.

Arkadaşlarının polise haber verdiğini, Sahil Güvenlik ekiplerinin olay yerine gelerek su üzerinde arama yaptıklarını ancak bir şey bulamadıklarını kaydeden Şahin, "Gitmeden önce bir arkadaşa söylemişti, 'Gemilere kadar gidebilen var mı?' dedi. Halinde de biraz tuhaflık vardı. Bir ses de vermedi, herhangi bir şey de söylemedi. 'İmdat, beni kurtarın.' diye bir şey duymadık. Biz atlardık, en azından yardımcı olurduk ama gidiş o gidiş, kurtaramadık maalesef." ifadelerini kullandı.

YORUMLAR
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN