Kavgayı ayırayım derken canından oluyordu

Edirne'de husumetli iki taraf arasında çıkan kavgayı ayırmaya çalışan Y.G. araya girdiğine pişman oldu. İki tarafı ayırmaya çalışan talihsiz adam pompalı tüfekle açılan ateş sonucu yaralandı.

Olay, gece saatlerinde Ağaç Pazarı Caddesi üzerinde meydana geldi. İddiaya göre E.U., husumetli olduğu belirtilen kişinin oturduğu cadde üzerindeki eve geldi. Bu sırada caddeye gelen Y.G. ise E.U.'yu sakinleştirmeye çalıştı. Kavganın büyümesi üzerine E.U. arabasından aldığı pompalı tüfekle eve ateş açtı. Silahtan çıkan kurşunlar Y.G.'nin vücuduna isabet etti. E.U.'nun tüfeğinden çıkan saçmalar husumetlisinin evine de isabet ederken, olayda yaralanan Y.G. kendi imkanlarıyla kentteki özel bir hastaneye gitti. Y.G. daha sonra Trakya Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne sevk edilerek tedavi altına alındı.

keke.jpg

YAYA OLARAK KAÇARKEN YAKALANDI

Olay sonrası ihbar üzerine bölgeye sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Y.G.'nin baygınlık geçiren kadın yakını da hastaneye kaldırıldı. Olayla ilgili soruşturma başlatan polis, yaya olarak kaçan E.U.'nun yakalanması için çalışma başlattı.

ata.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN