Kaybolan hayvanları drone ile bulundu

Kaybolan hayvanları drone ile bulundu

Küçükbaş hayvanlarını ormanlık alanda otlatmaya götüren Hasan Korkmaz, bir bölümünü kaybetti. Kaybolan hayvanlar drone ile bulundu.


Denizli’nin Çameli ilçesi Elmalı Mahallesi’nde yaşayan Hasan Korkmaz, koyun ve keçisini otlatmak için ormanlık alana götürdü.

Bir süre sonra evine giden Korkmaz, döndüğünde ormanlık alanda hayvanlarının bir kısmını bulamadı. Korkmaz’ın durumu jandarmaya bildirmesi üzerine arama çalışması başlatıldı.
Çameli Orman İşletme Müdürlüğünün drone ekibi yaptığı aramada koyun ve keçilerin yerini Elmalı Mahallesi Kepir-İnekbaşı mevkiinde tespit etti. Jandarma ekipleri keçileri bulunduğu yerden alarak sahibine teslim etti. Korkmaz, ekiplere teşekkür ederek koyun ve keçilerine kavuştuğu için mutlu olduğunu kaydetti.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN