Kayıp olarak aranıyordu! Kiracısı tarafından öldürüldüğü ortaya çıktı

Kayıp olarak aranıyordu! Kiracısı tarafından öldürüldüğü ortaya çıktı

Malatya’da bir süredir kayıp olarak aranan 58 yaşındaki İlhan T.'nin cinayete kurban gittiği ortaya çıktı. Terzilik yapan şahsın kiracısı tarafından silahla vurularak öldürüldüğü belirlendi.

Dehşete düşüren olay, Malatya Battalgazi ilçesi İskender Mahallesi Valide Sultan Sokak'ta meydana geldi. İddiaya göre, İlhan T.'den (58) bir süredir haber alamayan yakınları durumu polis merkezine bildirdi.

Şahsın bulunması için çalışma başlatılırken, İlhan T. akşam saatlerinde ikamet ettiği apartmanın girişinde bulunan ve mülkiyeti kendine ait olan terzi dükkanında silahla vurulmuş halde bulundu.

8177135.jpg

KİRACI TARAFINDAN ÖLDÜRÜLDÜĞÜ BELİRLENDİ

İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edilirken, sağlık ekipleri yaptıkları kontrolde şahsın hayatını kaybettiğini belirledi. Ekipler yaptıkları soruşturmada kayıp olarak aranan İlhan T.’nin kiracısı H.T. tarafından öldürüldüğünü belirlerken, zanlı suç aleti ile birlikte yakalanarak gözaltına alındı.

İlhan T.’nin cenazesi olay yerinde yapılan incelemelerin ardından Malatya Adli Tıp Kurumu’na kaldırıldı.
Olayla ilgili başlatılan tahkikat sürüyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN