Kdz. Ereğli’de Atatürk büstleri ve anıtlar temizlendi

Kdz. Ereğli’de Atatürk büstleri ve anıtlar temizlendi

Kdz. Ereğli Belediyesi, 10 Kasım Atatürk’ü Anma Günü öncesinde Gazi Mustafa Kemal Atatürk büst ve anıtlarında, Kuvâ-yi Milliye ile diğer anıtsal yapıları özenle boyayarak temizledi.

Kdz. Ereğli’de 10 Kasım Atatürk’ü Anma Günü öncesi hazırlıklar kapsamında; Atatürk büstleri, Kuvâ-yi Milliye anıtı ve diğer anıtsal yapılar özenle boyanarak temizlendi.

Kdz. Ereğli Belediye Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü’nün yaptığı çalışmayla ekipler, büstlerin çevresini de düzenleyerek anma törenlerine hazır hale getirdi. Ayrıca, 7 Kasım Sarıkamış Deniz Şehitleri Anma günü öncesi Sarıkamış Anıtı, 8 Kasım Uzun Mehmet’i Anma Günü öncesi de Uzun Mehmet anıtı törenlere hazır hale getirildi.

Yapılan bu çalışmaları gören vatandaşlar, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’e olan saygının ve Cumhuriyet değerlerine bağlılığın bir göstergesi olarak Kdz. Ereğli Belediyesi’ne teşekkürlerini ilettiler.

Kdz. Ereğli’de 10 Kasım Atatürk'ü Anma Günü ve Atatürk Haftası boyunca, milli bilinci pekiştirmek ve Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü anmak üzere çeşitli anma programları düzenlenecek.

YORUMLAR
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN