Köpeğe balkondaki işkence kamerada! Defalarca vurup tekme attı

Köpeğe balkondaki işkence kamerada! Defalarca vurup tekme attı

Adana'da, bir kişinin evinin balkonundaki köpeğe tekme ve yumruklarla saldırdığı görüntüler sosyal medyayı ayağa kaldırdı. Şiddete uğrayan köpek kurtarılarak tedavi altına alındı.

Merkez Çukurova ilçesi Yüzüncüyıl Mahallesi’nde bir kadının, evinin balkonunda köpeğine tekme ve yumruk attığını gören komşuları, cep telefonuyla o anları kaydetti. Dakikalarca köpeğe eziyet eden kadının videoları, sosyal medyada paylaşılınca, kısa sürede dikkat çeken olayın görüntüleri geniş kitlelere yayıldı.

balkonda-kopege-eziyet-goruntuleri-tepki-cekti-3270-dhaphoto1.jpg

KÖPEK KURTARILDI

Görüntüleri izleyen hayvanseverler, kadının adresine ulaşıp köpeğin bulunduğu evin bahçesinde toplandı. Hayvanseverler, polis ve Hayvan Durum İzleme (HAYDİ) ekiplerine de haber verdi.

İsmi öğrenilemeyen kadının eşi, apartmanın önünde bekleyenleri görünce köpeği indirip, görevlilere teslim etti. HAYDİ ekiplerinin aracına bindirilen köpek, hayvanseverler tarafından veterinere götürüldü.

balkonda-kopege-eziyet-goruntuleri-tepki-cekti-3270-dhaphoto2.jpg

Şiddete uğrayan köpeğin tedavisinin ardından sahiplendirileceği belirtildi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN