Kucağında bebeği varken öldürüldü! Genç kadının komşuları konuştu: Vuran kişi 'o'

Kucağında bebeği varken öldürüldü! Genç kadının komşuları konuştu: Vuran kişi 'o'

Sultangazi'de kucağında bebeğiyle silahlı saldırıya uğrayan kadın, hayatını kaybetti. Hayatını kaybeden kadının komşuları, Hatice Haci'nin kocası tarafından sürekli şiddet gördüğünü ve bu evliliği nedeniyle ailesi tarafından da tehdit edildiğini söylediler. Komşuların iddiasına göre olay anına ait kamera kayıtlarındaki kişi de Hatice Haci'nin kocası.

Sultangazi'de meydana gelen korkunç olayda, bebeğiyle yolun karşısına geçmeye çalışan 31 yaşındaki Hatice Haci, silahlı saldırıya uğradı. Haci, kaldırıldığı Sultangazi Haseki Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde hayatını kaybederken, saldırıda kucağından düşen bebeğinin sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi. Polis, şüphelilerin adrese araçla geldikleri belirledi. Polis, olayda kullanılan araçtaki 9 şüpheliyi yakalayarak, gözaltına aldı.

ANNE VE BABASI TARAFINDAN TEHDİT EDİLMİŞ

Polisin araştırmasında Hatice Haci'nin geçmiş bir tarihte Suriye'de evlendiği, Suriye'deki evliliği nedeniyle anne ve babası tarafından tehdit edildiği öğrenildi. Haci'nin yaşadığı yerdeki komşuları ise şiddete maruz kaldığını iddia etti.

'EVLERİNDEN SESLER GELİRDİ'

Komşusu Coşkun Yılmaz, "Daha önce birkaç kere sesler geliyordu evlerinden. Yaklaşık 1 aydır kocası evden gitmişti. Birlikte yaşıyorlardı, ayrıldıklarını duyduk. Daha sonra barıştıklarını da duyduk. Küçük bir bebeği de vardı. Eğer çocukları almazlarsa yetimhaneye götüreceklerini duyduk. Çocukları ile çocuklarım oynardı ama biz hiç görüşmedik. Arkadaşları da ara ara gelirdi" dedi.

Üst katında yaşayan Ahmet Danacı, "Kavga ettikleri için ara ara polis buraya geliyordu. Ufak bir bebeği vardı. Kavga ederlerdi. Yaklaşık 2 yıldır buradalardı. Bir dönem birlikte yaşıyorlardı" diye konuştu.

KOCASI CEZAEVİNDEN YENİ ÇIKMIŞ

Haci'yi kocasının öldürdüğünü iddia eden Ahmet Şahin, "Kocası 15 gün önce cezaevinden çıkmıştı. Kocasını tanıyordum. Görüntülerdeki kişi kendisi. Eşine şiddet uyguladığı için uzaklaştırma kararı da vardı. Kadın daha önce tesettürlüymüş ama kendini korumak için siyah çarşaf ile dolaşıyormuş" diye konuştu.

'GÖRÜNTÜLERDEKİ KİŞİ KOCASI'

Rıdvan Yılmaz ise "Adamı cezaevine girdikten önce görüyorduk. Buralara sık sık gelirdi hep görürdük. Kamera kayıtlarındaki kişi kocası. Kocası daha önce şiddet uyguluyordu bunu biliyoruz" dedi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN