Küçükçekmece'de korkutan olay! 24 yıllık binanın kolonları patladı

Küçükçekmece'de korkutan olay! 24 yıllık binanın kolonları patladı

Küçükçekmece'de, orta kolonu patlayan 24 yıllık bina tahliye edildi. O sırada çalışan tekstil işçileri büyük korku yaşarken, belediye ekipleri binayı mühürledi.

Korkutan olay, saat 10.00 sıralarında Gültepe Mahallesindeki 6 katlı bir binada meydana geldi. İddiaya göre, 1998 yılında yapılan 6 katlı binanın bodrum katındaki orta kolonu yandaki binadaki çalışma sırasında patladı. Binada sarsıntıların olduğunu gören bina sakinleri panik içinde kendini dışarı attı. Haber verilmesi üzerinde olay yerine polis ve zabıta ekipleri sevk edildi. Güvenlik önlemi alan polis sokağı trafiğe kapattı. Zabıta ekipleri ise binayı kontrol ederek mühürledi.

Mahalle sakini Refik Kuru, "Sabah saat 10 sıralarında atölyede olmuş. Orada kolonda patlama olmuş biz de sonradan öğrendik. Bina boşaltıldı." dedi.

5908863.jpg

"AŞAĞI BAKTIĞIMIZDA KOLON KIRILMIŞ"

Bina sakini Doğukan Sarıtaş ise , "Bina yan taraftan bir yükleme yapılırken alttan bir ses geldi daha sonra bina hafiften titremiş. Aşağıya baktığımızda kolon kırılmıştı. Ben iki haftalık evliyim her şey yeni şu anda nasıl boşaltacağız bilmiyorum. Sıkıntı içine girdik. Ev nasıl bulacağız, bu kışta onu düşünüyoruz. Binayı mühürlediler" dedi.

5908866.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN